5 Simple Statements About oyun bilgisayarları Explained

Wiki Article



Hangi bilgisayarı alacağınıza karar veremediniz mi? O halde gelin ve En İyi Oyun Laptopları 2022 listesine bir göz atın. Belki aradığınız buradadır.

This Internet site is utilizing a stability assistance to safeguard alone from online attacks. The motion you only executed induced the safety Remedy. There are numerous actions that could bring about this block such as publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed information.

Belli başlı özellikte olan hazır sistem çeşitleri incelenecek olursa öncelikle teknik özelliklere bakılmalıdır. Kullanıcılar tarafın en fazla tercih edilen bazı çeşitler şu şekildedir:

Gündelik kullanımının dışında oyun bilgisayarları, oyunların ihtiyaç duydukları donanım ve bu donanım ihtiyaçlarını karşılayan haliyle pahalı (usual bilgisayara göre) olan cihazlardır. Bilgisayarınızın oyun bilgisayarı olup olmadığını anlamanız için oyunlardan birini maksimum grafik kalitesi getirerek oynamaya çalışgentlemanız yeterli olacaktır.

The very best gaming notebook may give desktops a run for their dollars, Along with the included conveniences of higher portability plus a developed-in display. Nonetheless, for many of the similarities these clamshell pcs share with tower PCs, they've got numerous unique quirks you might want to know about ahead of shopping for on.

Aşağıda yer alan masaüstü oyun bilgisayarı ve oyun laptop computer fiyatları seven haziran2021 tarihli fiyatlar olup, zaman içerisinde kısmi azalma veya artışlar olabilir.

Minimum 8GB’den sixteen GB’ye kadar uzanan RAM özellikleri hızınızı ve performansınızı etkileyen bir diğer faktör olarak bilinir. Daha yüksek kaliteli ve daha fazla depolama alanı gerektiren oyunlar için daha fazla RAM alanı gerekebilir.

Çalışma süresi boyunca seventeen,three inç ekranından dolayı kaliteli bir seyir ve oyun zevki yaratmaktadır. Bununla beraber yeni nesil oyunların tamamında yapılan stres testlerinde üst düzey başarı sağlayan bu laptopun başlıca özellikleri ise başlıca şu oyun bilgisayarları şekildedir:

SSD: SSD'ler daha hızlı veri transferi sağlar, bu da laptopun daha hızlı çalışmasını sağlar. Depolama ihtiyacına bağlı olarak SSD kapasitesi seçilmelidir.

SUPERSONICQ two ay önce Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D

Elbette, çoğu dizüstü bilgisayar oyuncusu satış noktalarının yakınında yaşamaya alışkındır, ancak hareket halindeyken oyuncuysanız yine de akılda tutmaya değer.

Piyasadaki en hafif laptop modeli olan bu cihazın fiyatı listedeki diğer modellere göre biraz fazla olsa da teknoloji harikası donanımlarıyla alınabilecek en iyi ürünlerden birisidir.

Monster Notebook’un geleceğe yönelik vizyonu, yalnızca oyun dünyasını değil profesyonel ve yaratıcı alanları da kapsar. Sunduğu bilgisayarlara konumlandırdığı üst düzey işlemci ve ekran kartlarına ek olarak büyük kapasiteli ve hızlı RAM/SSD’ler, laptop oyun bilgisayarı almak isteyenlerin esnek şekilde hareket edebilmelerine imkân tanır.

Asus, ikincil bir işlev olarak oyun bilgisayarları tam bir sayısal tuş takımını gizleyerek izleme dörtgenine de damgasını vuruyor.

Report this wiki page