A Secret Weapon For gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the best YouTube practical experience and our most up-to-date attributes. Learn more

This Web site is utilizing a stability services to guard itself from on the net attacks. The motion you just performed brought on the safety solution. There are various actions that would trigger this block which includes publishing a certain term or phrase, a SQL command or malformed details.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Quick SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our newest options. Learn more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Contalar: Tüm gömme rezervuar servisi contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo gömme rezervuar tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara gömme rezervuar “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, 300'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Geniş fiyat skalası ile klozet veya alaturka tuvaletler için kullanıma uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Vitra markasına ait ürünleri tercih ederek uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. Vitra rezervuar indirim fileırsatlarından faydalanarak bütçenize katkı sağlamak için on-line alışveriş sürecini tercih edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş sürecinde Vitra rezervuar kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde kaliteli ve gömme rezervuar kullanışlı banyo ekipman aletlerine sahip olabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the ideal YouTube working experience and our most current features. Find out more

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gömme rezervuar servisi gerekiyor.

Report this wiki page